+31 648737707 info@praktijkvaas.nl

Vergoedingen

De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de zorg aan alle kinderen tot 18 jaar. Wij hebben een contract met de gemeenten Alkmaar, Heiloo, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest en Castricum. Is uw kind ingeschreven in één van deze gemeenten, dan wordt de behandeling rechtstreeks vergoed.

Om voor de vergoeding door de gemeente in aanmerking te komen is het wel noodzakelijk dat er een geldige verwijsbrief is van een (huis)arts of het Centrum voor Jeugd en Gezin. Waar moet een geldige verwijsbrief aan voldoen? Hierin moet de naam, adres en AGB-code van de (huis-)arts staan en dat er een indicatie is voor de Basis GGZ.

Afzeggingen
Als je niet op een afspraak kunt komen, neem dan minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak contact met mij op via telefoon (06 – 48 73 77 07) of e-mail (info@praktijkvaas.nl). Dit geeft mij de mogelijkheid om alsnog iemand anders uit te nodigen en verder te helpen. Buiten praktijktijden en in het weekend kun je een (whatsapp) bericht sturen. Ik zal dan geen kosten in rekening brengen.

Afzegging binnen 48 uur of niet op komen dagen
Indien je korter dan 48 uur vooraf de afspraak afzegt of vergeet na te komen, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht tegen een tarief van €50,00. Deze factuur wordt helaas niet vergoed door de gemeente en is voor eigen rekening.