+31 648737707 info@praktijkvaas.nl

Ravaasna

Praktijkhouder
Orthopedagoog-generalist

Cognitief Gedragstherapeut i.o.
Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o.

Ravaasna

Mijn naam is Ravaasna Alyan, 1988, moeder, samenwonend en orthopedagoog. 

Mijn loopbaan ben ik in 2007 begonnen in de jeugdzorg. Ik ben in diverse functies werkzaam geweest en sinds 2018 als NVO Orthopedagoog. Momenteel volg ik de postdoctorale opleiding Cognitief Gedragstherapeut.

Graag help ik kinderen en jongeren met hetgeen waarbij ze vastlopen. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak, gehoord en begrepen voelt. Ook vind ik het belangrijk om met het kind of de jongere en de ouders te kijken naar wat er allemaal wel goed gaat en wat de krachten zijn van het gezin. 

Voor mij is het dan ook een must om te kunnen investeren in een goede hulpverleningsrelatie, om er zo naartoe te kunnen werken dat een kind of jongere zich weer daadwerkelijk beter gaat voelen. Dit is voor mij de sleutel tot succes en kan naar mijn idee alleen bereikt worden door goed aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind of de jongere.

Daarnaast is het samenwerken met ouders voor mij van groot belang. Jullie als ouders kennen jullie kind het beste en zijn dus ook vaak onmisbaar in de behandeling.