+31 648737707 info@praktijkvaas.nl

Maartje

Orthopedagoog-generalist
Cognitief Gedragstherapeut i.o.
Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o.

Ravaasna

Mijn naam is Maartje Willems, 44 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te hardlopen of wandelen.

Nadat ik enkele jaren in het basisonderwijs heb gewerkt ben ik orthopedagogiek gaan studeren en heb ik daarna de postdoctorale opleiding tot orthopedagoog generalist afgerond.

Dankzij mijn ruime werkervaring binnen meerdere jeugdhulp organisaties weet ik hoe belangrijk het is voor kinderen en hun ouders zich gehoord en gezien te voelen door de hulpverlening. Mijn kracht ligt in het aansluiten bij gezinnen en met elkaar onderzoeken waar de wens en mogelijkheden voor verandering liggen. Hoe beter het lukt hier samen in op te trekken hoe beter dit zal gaan.

Ik heb een brede interesse waardoor ik het leuk vind zowel jongere kinderen als pubers/adolescenten te begeleiden. Ook verricht ik diagnostiek mocht dat helpen meer inzicht te krijgen. Mijn aanpak is positief en oplossingsgericht waarbij ik vaak met inhoudelijke accenten vanuit de cognitieve gedragstherapie werk.